Szerviz Szolgáltató és Kereskedelmi Kft.
   Főoldal      Rólunk
 

A Termoszol Plusz Kft. 2003-ban alakult, jelenlegi szolgáltatói profilját 2007-ben nyerte el. A társaság az ügyvezetése és szakembergárdája révén több, mint két évtizedes szaktudást és tapasztalatot képvisel, mellyel ügyfeleinket megelégedésükre tudjuk kiszolgálni mind az ipari tüzeléstechnikai alkalmazások, mind a lakossági fűtési igények esetében.

Cégünk szakmai meggyőződése szerint a folyamatos siker kulcsa az állandó fejlődés, a technológiai színvonal változásának követése. Az egyre magasabb szintű szabályozott folyamatokra épülő technikai világban akkor lehetünk eredményesek akár a kivitelezés, akár a szervizelés területén, ha kollégáink nem csak szakmai rutinjukra hagyatkoznak, hanem otthonosan mozognak az újdonságok, a folyamatszabályozás és a számítástechnika területén is. Ennek érdekében szerviztevékenységünket felsőfokú végzettségű szakember vezetésével olyan munkatársakon keresztül fejtjük ki, akik rendszeres továbbképzéseken vesznek részt.
 
A magas színvonalú munkavégzést a minőségpolitikánkban megfogalmazott elvek szerint folytatjuk, és rendelkezünk az EN ISO 9001:2008 szabványnak megfelelő minőségirányítási rendszer tanúsítvánnyal is.
 
                                                    

Az emberi tényező mellett működésünk tárgyi feltételeinek biztosítását is fontosnak érezzük, járműparkunk, felszereléseink és műszereink az elvállalt feladatok elvégzését saját erőből lehetővé teszik. Raktárkészletünkről a tipikusan felmerülő igények általában azonnal kielégíthetők, a szállító partnereinkkel kiépített együttműködés pedig a különleges igényeket is gyorsan teljesíthetővé teszi.

 
                                                                        
                  
 
 
 
 
                     
© 2012 Termoszol Plusz Kft. - Minden jog fenntartva!

Termoszol Plusz Kft. 4400 Nyíregyháza, Bujtos u. 36.; cégjegyzékszám: 15 09 068395 cégbejegyzés kelte: 2003/06/05 Cégbíróság Nyíregyháza; Adószám: 13050043-2-15 Tárhely és domain szolg.:3 in 1 Hosting